www.instituutkato.be - producten

De Mark Inbane natural tanning spray zit vol met plantaardige, voedende ingrediënten, zoals Aloë vera, Ginkgo en vitamine E. De Mark Inbane natural tanning spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. De Mark Inbane natural tanning spray wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten

De Mark Inbane glove is van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de natural tanning spray egaal verspreidt over de huid waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

 

Herbalife SKIN is een huidverzorgende voeding die balans vindt tussen ingrediënten, botanische en extracten met bewezen onderzoek voor een dagelijkse rijke ervaring aan een gezondere huid.

Verbeter de verschijning van je huid met de optimale mix van Vitamine B, antioxidanten, Vitamine C en E, Aloe Vera en andere botanische ingrediënten. Herbalife SKIN is dermatologisch getest en verder vrij van parabenen en sulfaat.

 

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.

WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

 

Golden Rose Cosmetics draagt één begrip steeds hoog in het vaandel: Kwaliteit. Alle producten van de speciaalzaak zijn immers hoogwaardige, kwalitatief uitmuntende producten die desondanks aan een betaalbare prijs worden aangeboden. Niet alleen de gespecialiseerde klanten zijn overtuigd van het Golden Rose Cosmeticsgamma. Ook Miss België en alle Miss België-kandidaten vertrouwen steevast op Golden Rose Cosmetics.

 

BE JEWELS staat voor "Be you", "Be yourself"! Voor ons is het essentieel dat elke vrouw haar eigenheid bewaart! Wij geloven niet dat een juweel een vrouw mag veranderen, maar wel datgene in haar naar boven haalt wat er reeds in zit! Daarom bieden wij een zeer gevarieerde collectie aan: voor elke vrouw, voor elk budget, voor elk seizoen! Wij willen elke vrouw laten stralen in haar prachtige eigenheid! Een gevarieerde, uitgebreide collectie is wat ons dan ook onderscheidt van andere firma's!

 

Mooie juwelen hoeven niet duur te zijn, dat bewijst BE JEWELS...

 

Tijdloos, luxueus, elegant en toch ook modern met gebruik van de beste materialen. Dat is hoe Fiell in één zin samen te vatten is. Onze Fiell collectie bestaat veelal uit stainless steel sieraden met een gouden of roségouden plating, Austria Crystals en leder. Tevens hebben we een collectie voor de heren met diverse stoere en robuuste mannenarmbanden.

 

Een combinatie van een aangeboren interesse en passie voor alles wat met verzorgings- en beautyproducten te maken heeft, de ervaring met homeparty's en het produceren van producten zijn de factoren die ervoor gezorgd hebben dat het plan om spa en wellness vriendinnenavonden te organiseren concreet werd. En... Cabana was geboren!